T: 0180 554114| E: info@uwoutdoorfitnesstoestel.nl | Zellingstraat 6 Krimpen a/d IJssel

EIGEN MONTAGESERVICE

Een aanspreekpunt voor gehele project

ALTIJD DESKUNDIG ADVIES

Bel ons op 0180 554114

Voordelige duurzame fitness toestellen

Groot assortiment degelijke toestellen, probeer ze in de demotuin!

Wat klanten zeggen:

Montage en aanpassingen terrein

Monteren en plaatsen fitness toestellen

Uw Outdoor Fitness Toestel beschikt over eigen montageteams voor het monteren en plaatsen van de fitness toestellen. Onze montageteams werken dagelijks met fitness toestellen, speeltoestellen en bijbehorend meubilair zijn bijzonder deskundig. Naast advies rond de plaatsing van de toestellen kunnen ze u ook voorlichten over de wetgeving en veiligheidseisen rond de toestellen.

Aanpassingen terrein

Ook voor aanpassingen aan het terrein rond de outdoor fitness toestellen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondegrond of het aanpassen van de bestrating , de beplanting of afscherming van het terrein. Om verrassingen te voorkomen maken we graag een afspraak om de benodigde aanpassingen door te nemen. Neem contact op voor meer informatie.

Een aanspreekpunt

U krijgt een aanspreekpunt die de verantwoordelijkheid draagt voor het gehele project. Van ontwerp en offerte tot plaatsing en service, u kunt met al u vragen bij dezelfde persoon terecht.

Plaatsen in samenwerking met collegas of vrijwilligers

Het is mogelijk om uw vrijwilligers of collegas te laten helpen bij het monteren en plaatsen van de toestellen. Dit resulteert in een kostenbesparing voor u, een teambuild-dag voor u collegas of vrijwilligers en zorgt ervoor dat uw vrijwilligers of collegas meer betrokken zijn bij het project.